طبیعی است که وقتی ماشین روشن نمی شود و استارت کلیک نمی کند، ناامید شوید. تقریباً هر راننده ای باید هر چند وقت یکبار با این وضعیت روبرو شود. به جای اینکه تعجب کنید که چرا کلیک روی استارت خودرو متوقف نمی شود، راهی برای خارج شدن از آن پیدا کنید. اگر می خواهید بدانید در این شرایط دقیقاً چه کاری باید انجام دهید و چه چیزی می تواند باعث کلیک های بی وقفه در ماشین شود، در جای درستی هستید.
بنابراین بیایید با هم بررسی کنیم که چگونه میتوانید با این وضعیت کنار بیایید که یک استارتر بدون توقف کلیک میکند.
اهمیت استارت خودرو
از آنجایی که موتور احتراق داخلی نمی تواند به تنهایی کار کند، همیشه به کمک خارجی نیاز دارد. بنابراین سیستم استارت خودرو توسعه یافت و نقش مهمی در کمک به راه اندازی و کارکرد خودرو دارد.
استارت خودرو نقش مهمی در کمک به شروع کار موتور احتراق داخلی خودرو دارد. این سیستم بر اساس اصل تبدیل انرژی شیمیایی ذخیره شده در باتری به برق و سپس به انرژی مکانیکی در موتور کار می کند.
برای راه اندازی یک موتور احتراق داخلی، میل لنگ باید با سرعت معینی (در موتورهای بنزینی 50 تا 100 دور در دقیقه) برای چند شات بچرخد تا موتور با قدرت کامل کار کند. می توان گفت که سیستم استارت نقش فوق العاده مهمی در کمک به رانندگی خودرو دارد.
سیستم استارت خودرو شامل 6 قسمت باتری/باتری خودرو، سوئیچ استارت، رله استارت، سوئیچ ایمنی استارت، موتور استارت و کابل باتری است. هر یک از این قسمت ها وظیفه متفاوتی را انجام می دهند و هنگام کار با هم یک سیستم کامل ایجاد می کنند.
وظیفه اصلی سیستم استارت خودرو کمک به عملکرد موتور احتراق داخلی است.
هنگام رانندگی، برای جلوگیری از افت ولتاژ و کابل های با قطر زیاد، مدار سیستم راه اندازی به دو مدار فرعی شامل مدار کنترل راه اندازی و مدار موتور استارت برقی سنگین تقسیم می شود. هر نوع مدار بر اساس اصول متفاوتی ساختار یافته و عمل می کند.
مطلب مرتبط:خودرو هنگام شتاب گیری صدای تق تق تولید می کند
استارت ماشین بی وقفه کلیک می کند؟ این چیزی است که شما باید انجام دهید
شاید راهاندازی اجباری خودرو راه درستی برای برخورد با کلیک مداوم استارت خودرو نباشد. با استفاده از روش صحیح می توانید این ایراد را اصلاح کرده و سایر قسمت های خودرو را نیز نجات دهید.
1. علل رایج را بیابید
قبل از شروع کار با راه حل، یافتن علت کلیک کردن استارت خودرو بسیار مهم است. دلایل رایج ممکن است شامل درگیری جزئی شیر برقی با موتور باشد. کلید برقی استارت یا زمانی که معیوب است یا موتور استارت از خرابی عبور می کند و هر دو دلیل اتفاق می افتد. دلیل دیگر خطای کلیک استارت ممکن است شامل عدم پاسخگویی موتور حتی پس از درگیر شدن شیر برقی باشد. در این شرایط، سه عامل میتوانند نقش مهمی ایفا کنند که شامل موتور استارت، موتور یا خرابی داخلی موتور میشود. بنابراین تمام قسمت های شیر برقی و موتور را بررسی کنید تا حداقل متوجه شوید که چرا این اتفاق برای ماشین شما می افتد.
2. کلیک های مکرر
برخی از خطاها می تواند منجر به کلیک های تکراری شود. شارژ ناکافی در باتری می تواند ماشین شما را به کلیک کردن سوق دهد. می توانید این مشکل را با استارت زدن خودرو با استفاده از باتری های دیگر و اتصال پایانه ها از طریق کابل حل کنید. حتی می توانید باتری را با کمک یک شارژر مناسب شارژ کنید. اگر باتری در شرایطی برای تعمیر نیست، در اسرع وقت آن را تعویض کنید. برای تعمیر باتری نیز می توانید از سایر نکات نگهداری استفاده کنید. در بدترین حالت، مشورت با کارشناسان کار درستی است.
مطلب مرتبط:عوامل موثر بر هندلینگ خودرو و نکاتی برای بهبود
3. چگونه آن را حل کنیم
روش DIY برای برون رفت از این وضعیت شامل چندین مرحله است. ابتدا پایانه های باتری را تمیز کنید. مالش دهید تا زباله ها پاک شوند. قبل از اینکه محلول ضد خوردگی را در پایانه ها اسپری کنید، آن را تا جایی که می توانید سفت کنید. مطمئن شوید که ترمینال باتری را از نظر سیم های شل یا قلاب شده بررسی کنید. حالا بگذارید باتری از 5 تا 10 دقیقه شارژ شود. اگر میخواهید کمی طولانیتر شارژ کنید، از ولت متر استفاده کنید و پارامتر دقیق تعداد بارهای شارژ شده به باتری را دریافت کنید. برای اطمینان از اینکه باتری به خوبی کار می کند و نیازی به تعویض ندارد، می توانید تست های باتری بیشتری انجام دهید.
جمع بندی
هر زمان که صدای کلیک شروع کننده را می شنوید، از این نکات استفاده کنید و در کوتاه ترین زمان مشکل را حل کنید. بنابراین مانند یک حرفه ای با کلیک کردن استارت ماشین برخورد کنید!